Yhteisosakuntalainen sitsilaulukonsertti

10.9.2022 Vanha ylioppilastalo

Sitsit - opiskelijaelämän kulmakivi. Mitä ne olisivatkaan ilman monenkirjavia juomalauluja? Kun SOSSu järjestää sitsilaulukonsertin, on kyseessä viihteellinen illallinen, jossa raikaavat niin sitsilauluklassikot kuin osakuntien omat hitit viihdeorkesterin säestyksellä. Unkarin viiniä sinfoniaorkesterilla ja viulusoolo Teinilaulun lomassa. Syö, laula ja juo!

Savolaisen Osakunnan Soitannollinen Seura SOSSu järjestää helmikuussa Osakuntien yhteisvaltuuskunnan (OYV) kanssa ennennäkemättömän sitsilaulukonsertin, joka kokoaa kaikki pääkaupunkiseudun 16 osakuntaa yhteisen pöydän ääreen Vanhalle ylioppilastalolle. Tässä uniikissa sitsilaulukonsertissa pääset laulamaan kunkin osakunnan rakkaimpia sitsilauluja SOSSun säestämänä, samalla tutustuen eri osakuntien sitsiperinteisiin. Illan aikana nautitaan tietenkin myös kolmen ruokalajin illallinen, kuten sitseihin kuuluu!

Sitsilaulukonsertin taiteellisesta toteutuksesta vastaa SOSSun kapellimestari Susanna “LoLa III” Rantakylä, joka kertoo tapahtuman taustasta näin: “Yliopisto-opinnot aloitettuani ihastuin heti osakunnilla vallitsevaan sitsikulttuuriin. Etenkin omalla osakunnallani SavOlla sitsaaminen on ollut myös musiikillisesti mielekästä, sillä laulutaitoisia löytyy huomattava määrä! SOSSun taiteellisten johtajien salaisena haaveena on pitkään ollut ‘Dinner and a show’ -ajatuksella järjestettävä konsertti, joten astuttuani kapellimestarin tehtävään päätin ryhtyä tuumasta toimeen. Nyt järjestettävä sitsilaulukonsertti yhdistää kolme minulle rakasta asiaa: perinteikkäät sitsilaulut, opiskelijaorkesteritoiminnan ja ystävät yli osakuntarajojen.“

Tapahtuma on avoin niin fukseille, civiksille kuin sennuillekin. Ilmoitamme sitsien tarkan hinnan marraskuussa, kun tapahtuman ilmoittautuminen avataan osakunnille. Pyrimme järjestämään tapahtuman mahdollisimman opiskelijaystävälliseen hintaan.

Seuraamme tarkasti THL:n ohjeistuksia ja määräyksiä tapahtuman järjestämisen suhteen ja tiedotamme mahdollisista muutoksista tarpeen mukaan.

Lisätietoja:

Yritys tai järjestö! Haluatko olla osa tätä ainutlaatuista ja näkyvää tapahtumaa? Ota yhteyttä!