Tilaa SOSSu keikalle!

SOSSusta muovautuu helposti juuri oikeanlainen kokoonpano tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Mahdollisuudet ovat jousikvartetista yli 30 hengen viihdeorkesteriin saakka!

Miksi SOSSu?

Savolaisen Osakunnan Soitannollinen Seura eli SOSSu on villi ja vapaa opiskelijaorkesteri Helsingistä. SOSSun harmaiden takkien mukana tulee bileet, joita et halua missata! Enemmän kuin bilebändi, enemmän kuin big band, parempi kuin sinfoniaorkesteri: eri soittimien peloton soveltaminen lajityyppiin kuin lajityyppiin on SOSSuna tunnetun orkesterin erikoisuus. Ohjelmisto ei noudata kaupunkien, maakuntien, maiden tai genrejen rajoja, vaan koostuu niin iskevästä kuin herkästäkin popista, maailmanmusiikista, joskus jopa klassisesta. Orkesterimme keikkailee ahkerasti mm. eri osakuntien, ainejärjestöjen ja yliopistojen tilaisuuksissa, ja teemme myös hää- ja juhlakeikkoja.

Ohjelmistostamme löytyvät akateemiset juhlatanssit (Cicapo, Pas d’Espagne jne.), foxit, lattarit, diskohitit ja arvokkaat klassisen musiikin helmet.

Kysy rohkeasti lisätietoja ja pyydä meiltä keikkatarjousta! Laita viestiä osoitteeseen sossu.orkesteri@gmail.com tai suoraan tästä: Ota yhteyttä.

Löydät meidät myös facebookista ja instagramista!

2017